Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Η προσβολή του Σόϊμπλε και οι ηλίθιοι εντός Ελλάδας που πανηγυρίζουνΤο μίσος του Σόϊμπλε για την Ελλάδα ξεχειλίζει. Για να πούμε την αλήθεια, ο άνθρωπος δεν κάνει καμία προσπάθεια να το κρύψει, είναι ειλικρινής. Δεν μας θέλει στην ευρωζώνη και θα χαιρόταν πολύ αν ζούσε τη στιγμή της αποχώρησής μας.

Όσα λέει ο Σόϊμπλε για την Ελλάδα, είναι πάντα σχεδιασμένα να προκαλέσουν την οργή μας.
Συνειδητά μιλά περιφρονητικά για την Ελλάδα.
Θέλει να προκαλέσει την οργή μας.
Δυστυχώς δεν προκαλεί μόνο αυτή.
Υπάρχουν ηλίθιοι -χωρίς εισαγωγικά- οι οποίοι πανηγύρισαν επειδή απευθυνόμενος ουσιαστικά στον Έλληνα πρωθυπουργό είπε ότι “είναι η εφαρμογή ηλίθιε”!
Η εφαρμογή των εμμονών του που έχουν καταστρέψει ήδη την Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να διαλύσουν την ΕΕ!
Την οποία η χώρα του η Γερμανία, έχει επιβαρύνει με τις επιλογές της. Όπως το να βάλει στην Ευρώπη… τον κάθε πικραμένο, μόνο και μόνο για “φτιαχτούν” νέες αγορές για τη Γερμανία.

Όποιος κι αν είναι ο πρωθυπουργός, είτε Σαμαράς, είτε Τσίπρας, είτε οποιοσδήποτε άλλος, ουδείς έχει το δικαίωμα να τον προσβάλει με τέτοιο τρόπο.
Ειδικά ένας εκ του αποτελέσματος κρινόμενος αποτυχημένος στα οικονομικά υπουργός Οικονομικών.
Αποτυχημένος σ΄ ότι αφορά το… ευρωπαϊκό του όραμα, αφού ο κ.Σόϊμπλε έχει αυτοαναγορευτεί σε υπερυπουργό Οικονομικών όλων των Ευρωπαίων.
Μας προσβάλει όλους ο χερ Σόϊμπλε και είναι ανόητοι όσοι πανηγυρίζουν επειδή δήθεν η προσβολή αφορά μόνο στον Τσίπρα!

Όσο για την “συμβουλή” του κ.Σόϊμπλε;
Κάποιος να του πει ότι βρισκόμαστε στην κατάσταση που είμαστε όχι μόνο λόγω των δικών μας τραγικών λαθών, αλλά κι επειδή δεχτήκαμε από το 2010 και μετά να εφαρμόσουμε όσα απίθανα έχει ο ίδιος σκεφτεί ως “συνταγή σωτηρίας”!
Τα αποτελέσματα γνωστά, τα ζούμε καθημερινά.
Και μην μας πει κάποιος ότι “σε άλλες χώρες πέτυχαν”!
Η επιτυχία της ό,ποιας οικονομικής συνταγής δεν κρίνεται από τα νούμερα σε οθόνες υπολογιστών, αλλά από την καθημερινόητα των πολιτών.
Κι αυτή η καθημερινότητα πουθενά στην Ευρώπη -ακόμη και στη Γερμανία- δεν έγινε καλύτερη, από την ημέρα που έχουμε την ατυχία να τη διαχειρίζεται ο κ. Σόϊμπλε.

Πηγή OnAlert

kostasxan