Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ernst Wolff: Πολιτική με σκοπό να χειραγωγηθεί ο ελληνικός λαός ακολουθεί το Βερολίνο


Την τακτική των απειλών της Γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στην Ελλάδα και ειδικά την περίπτωση του Grexit σε περίπτωση που φύγει από την κυριαρχία της τρόικας σχολιάζεi ο γερμανός δημοσιογράφος Ernst Wolff στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RT τονίζοντας ότι πρόκειται “απλά για πολιτική χειραγώγηση” και για μια απειλή προς τον ελληνικό λαό να ψηφίσει για ένα κόμμα που δεν θα αφήσει το ευρώ

Στην συνέντευξη που παραχώρησε Σύμφωνα με τον ίδιo η Γερμανία θέλει να κρατήσει την Ελλάδα κάτω από την κυριαρχία της τρόικας που είναι η ΕΤ, η ΕΕ και το ΔΝΤ. “Η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης καθορίζεται πραγματικά από την τρόικα. Και η γερμανική κυβέρνηση θέλει αυτό να συνεχίσει” τονίζει.

Μιλωτας πιο συγκεκριμένα για το Grexit ο Ernst Wollf τονίζει πως αυτό είναι απλά ένας ελιγμός της Γερμανικής κυβέρνησης για “να απειλήσει τους έλληνες εργαζόμενους επειδή αυτοί πληρώνουν τα λάθα που έγιναν από την βιομηχανία χρηματοδότησης”.

“Κοιτάξτε την κατάσταση στην Ελλάδα” λέει “Τα κοινωνικά συστήματα έχουν καταστραφεί, το παλιό σύστημα καταρρέει, η ανεργία είναι στο 26%, η ανεργία των νέων είναι σχεδόν 60%. Η κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα είναι τρομακτική και αυτό που η Γερμανία επιδιώκει είναι η εφαρμογή περισσότερων μέτρων λιτότητας. Και ξέρουν ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν απηυδήσει με αυτό, δεν θέλουν πια αυτό. Έτσι η Γερμανική κυβέρνηση λέει στους Έλληνες ψηφοφόρους : « Μην ψηφίσετε ένα κόμμα που είναι ενάντια στην κυριαρχία μας " αναφέρει ο Γερμάνος δημοσιογράφος

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν η Γερμανία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επαναδιαπραγματευτεί τη διεθνή συμφωνία διάσωσης , ο Ernst Wolff απαντά “Θα πρέπει να το κάνει αυτό , θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί .Αυτό που προσπαθούν τώρα να κάνουν στην Ελλάδα είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι να εκλέξουν την κυβέρνηση που θα ήταν απολύτως συμβατή με τις απαιτήσεις της Γερμανίας και της ΕΕ , αλλά και του ΔΝΤ , γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους βρίσκεται σε αμερικανικές τράπεζες .

thepressproject.gr