Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μοναδική «παραφωνία» στην παγκόσμια καταδίκη για την επίθεση στο Παρίσι

Συνεχίζει τον ακροδεξιό κατήφορο ο Αντώνης Σαμαράς
«Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα με δραματικό τρόπο. Στη Γαλλία ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε τον στρατό στους δρόμους. Σήμερα στο Παρίσι έγινε μακελειό, κι εδώ κάποιοι προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν ιθαγένειες», δήλωσε από τη Χαλκίδα ο Αντώνης Σαμαράς, λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία του γαλλικού περιοδικού.
Παράλληλα, έδωσε μια πρόγευση του προγράμματος που θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες και βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού, θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια, ασφάλιση και περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες». Και εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη στις οικογένειες των αθώων θυμάτων...
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα οι άλλοι ηγέτες απηύθυναν παγκόσμια έκκληση για προστασία της ελευθερίας του Τύπου και προάσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Στο ίδιο μήκος κλίματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να αναρτήσει στο tweeter το μήνυμα: «Κάποιοι δεν ήθελαν ούτε τον φράχτη στον Εβρο».
Στη συνέχεια ανήρτησε ο ίδιος βίντεο στο youtube με τίτλο «Ισλαμική απειλή 7 Ιανουαρίου 2015» στο οποίο επιτίθεται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «αυτοί θα νομιμοποιήσουν 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οταν θα το ακούσει η Αφρική και η Ασία, θα έρθουν από όλες τις χώρες όλοι οι μουσουλμάνοι γιατί δεν θα βρουν καλύτερη χώρα από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και του Σταθάκη».


«Ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την επίθεση στο Charlie Hebdo σε ομιλία του κατά του ΣΥΡΙΖΑ» είναι η έμμεσα επικριτική διαπίστωση της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» στην ιστοσελίδα της αναφορικά με τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στην Χαλκίδα. «Στην προεκλογική του καμπάνια», αναφέρεται στην ανάρτηση, «ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνέδεσε την επίθεση κατά του Charlie Hebdo με τις πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

efsyn.gr