Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ξεχείλισε ο απόπατος της Βουλής και τα λύματα άρχισαν να μπαίνουν στα σπίτια μας

Του Γιώργου Βάμβουκα

Η Ελληνικh Αστυνομία (ΕΛΑΣ) υποστηρίζει ότι το περίφημο CD με τους διαλόγους Αποστολόπουλου-Χαϊκάλη, είναι μονταρισμένο και άρα η δωροδοκία του βουλευτή των ΑΝΕΛ είναι στημένη από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο και το περιβάλλον του. Οι κύριοι Καμμένος και Χαϊκάλης, ισχυρίζονται ότι το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνεται στο CD, είναι προϊόν μίξης εικόνας-ήχου από πρωτογενές αμοντάριστο υλικό και συνεπώς οι συνομιλίες που περιλαμβάνονται στο CD, είναι αυθεντικές και όχι αποτέλεσμα παράνομης επεξεργασίας.
Στους οπτικοακουστικούς διαλόγους, ο κ. Χαϊκάλης εμφανίζεται να θεωρεί τον πρωθυπουργό ως τον εγκέφαλο, που στο παρασκήνιο κινεί τα νήματα, για την απόπειρα εξαργύρωσής του με 3.000.000 ευρώ. Ο πρωθυπουργός μηνύει τον κ. Χαϊκάλη ως κοινό συκοφάντη. Κάποιος Αποστολόπουλος, που εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο, που για λογαριασμό του δικομματικού καθεστώτος χειρίζεται το λάδωμα του κ. Χαϊκάλη, έχει πολλαπλές ιδιότητες. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ή ήταν οικονομικός σύμβουλος, του κ. Καμμένου, του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και του Γεωργίου Α. Παπανδρέου. Ο κ. Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι η δουλειά χάλασε, γιατί ο κ. Χαϊκάλης θεώρησε λίγα τα 3.000.000 ευρώ και μάλλον ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ήθελε τα διπλάσια ή ακόμα και τα τριπλάσια. Παράλληλα, οι ανεξάρτητοι βουλευτές κύριοι Βουδούρης και Παραστρατίδης κοινοποιούν επιστολή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές, δηλαδή οι κύριοι Αηδόνης, Λυκούδης, Νταβρής, Ψαριανός και η βουλευτίνα κυρία Μάρκου, τα έπιασαν και γι’ αυτό στην ψηφοφορία της 17ης Δεκεμβρίου 2014, εκφράστηκαν θετικά για την υποψηφιότητα του κ. Δήμα στο θώκο του προέδρου Δημοκρατίας. Οι πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές απειλούν με μηνύσεις τους κυρίους Βουδούρη και Παραστρατίδη.
Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις, για πολλή μπόχα. Τι παράδειγμα αποτελούν αυτά τα αισχρά υποκείμενα για τη νεολαία μας; Και εμείς τα κορόιδα, οι ελάχιστοι δάσκαλοι που πάμε με το κερί στο χέρι, που αφιερώσαμε τη ζωή μας στην επιστήμη, τι να πούμε στους μαθητές μας; Σκεφτείτε για τι κοινοβουλευτικό χαμαιτυπείο  μιλάμε, που σκοτεινά άτομα σαν τον Αποστολόπουλο, κυκλοφορούν και πηγαινοέρχονται άνετα και ανενόχλητα, σε πολιτικά γραφεία και σε κρεβατοκάμαρες πρωθυπουργών, αρχηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρων κομμάτων της Βουλής. Αγαπητοί μου φίλοι, ποιο είναι το γενικό συμπέρασμα, που εξάγετε από την ανωτέρω θλιβερή περιγραφή; Θα με συγχωρήσετε, αλλά θα πέσω στο επίπεδο των εθνοσωτήρων και θα απαντήσω με λούμπεν διάλεκτο. Μπούκωσε ο απόπατος της Βουλής, ξεκόλλησε το καπάκι, τα βοθρολύματα υπερχείλισαν στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια και άρχισαν να μπαίνουν στα σπίτια μας. Η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη, η πατρίδα αφανίζεται από το γιγαντιαίο δημόσιο χρέος, νοικοκυριά και επιχειρήσεις λιμοκτονούν, οι γύπες πιστωτές καραδοκούν να μας πιούν και την τελευταία γουλιά αίματος και αυτοί με το χαβά της μίζας. Τα λαμόγια του κομματικού-πολιτικού συστήματος, διακινούν σακούλες με εκατομμύρια ευρώ στο πολιτικό παρασκήνιο και λάγνοι βουλευτές αλληλορουφιανεύονται ως μωρές παρθένες. Το αίσχος της κομματικής κλεπτοκρατίας σε όλο της το μεγαλείο.
Ποιος σοβαρός άνθρωπος, ποιος τίμιος πολίτης, θα πάει να συνεργαστεί με τα κόμματα αυτών των αποβρασμάτων του πολιτικού κατεστημένου; Καρφάκι δεν τους καίγεται, αν το 80% του ελληνικού λαού λιμοκτονεί και αν τα κοράκια πιστωτές μας πάρουν τα σπίτια και τα λαγκάδια. Το 20% του πληθυσμού, που κατά Πάγκαλο τροπάριο, είναι οι “όλοι μαζί τα φάγαμε”, δηλαδή η κάτω και η πάνω μασέλα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κολυμπάει στις μίζες και τη διαφθορά. Όλοι αυτοί οι λεχρίτες του κομματικού-πολιτικού κατεστημένου, πώς έκαναν τις βίλες στη Μύκονο και τα σαλέ στις Άλπεις, απέκτησαν τα υπερπολυτελή κότερα και έχουν τα εκατοντάδες δις ευρώ καταθέσεις στο εξωτερικό; Ποιος φουκαράς και χαρατσωμένος από τα 8.500.000 άνεργους, μισθωτούς, συνταξιούχους και ταλαίπωρους μικρομεσαίους, διάγει πλουσιοπάροχο βίο, μπαινοβγαίνει στα σπίτια βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών και προέδρων κομμάτων του κοινοβουλίου, διακινώντας αφειδώς σακούλες με εκατομμύρια ευρώ; Ποιος μπορεί να είναι Αποστολόπουλος ή ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον οποιοδήποτε Αποστολόπουλο, αν δεν είναι κωλογλύφτης, παρακεντές ή εγκάθετος του υφιστάμενου κομματικού-πολιτικού καθεστώτος;