Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δεύτερη ήττα με 168 μαζί με την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή

Νέα ήττα της κυβέρνησης Σαμαρα στην προσπάθεια εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας. Κατάφερε να συλλέξει μόλις 168 ψήφους, εναντι 131 «παρών». Απούσα ήταν η Κολλια Τσαρουχά Μαρία η οποία γνωστοποίησε ότι αν ήταν παρούσα θα ψήφιζε «παρών»
Παρών ψήφισε η Νίκη Φούντα, η οποία λίγη ώρα πριν είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της από της ΔΗΜΑΡ. Σταύρο Δήμα ψήφισε η ανεξάρτητη βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, όπως είχε προαναγγείλει μετά την πρόταση τεσσάρων σημείων του πρωθυπουργού. Στην πρώτη ψηφοφορία είχε ψηφίσει «παρών». Παρών ψήφισε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος. Την ίδια στάση είχε κρατήσει και στην πρώτη ψηφοφορία. «Παρών» ψήφισε ο Μ. Ανδρουλάκης, όπως και ο Β. Πολύδωρα. Σταύρο Δήμα ψήφισε, όπως αναμενόταν, ο Γρ. Ψαριανός. Σταύρο Δήμα ψήφισε ο Β. Οικονόμου, όπως είχε προαναγγείλει. Στην πρώτη ψηφοφορία είχε ψηφίσει «παρών». Σταύρο Δήμα ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος. Σταύρο Δήμα ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος.
Σταύρο Δήμα ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην Χρυσαυγίτης, Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος απουσίαζε από την πρώτη ψηφοφορία. «Παρών» από τον ανεξάρτητο βουλευτή Θεόδωρο Παραστατίδη. Σταύρο Δήμα ψήφισε και ο πρώην Χρυσαυγίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Στ.Δήμα ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος απουσίαζε από την πρώτη ψηφοφορία. Σταύρο Δήμα ψήφισε ο ανεξάρτητος Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος κατά την πρώτη ψηφοφορία είχε ψηφίσει «παρών». Στ. Δήμα ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος, όπως είχε προαναγγείλει. Άλλαξε στάση σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία.
Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα συγκέντρωσε οκτώ επιπλέον ψήφους σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία.
Συγκεκριμένα, Σταύρο Δήμα ψήφισαν τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές που απουσίαζαν την περασμένη Πέμπτη και ακόμη τέσσερις που άλλαξαν στάση σήμερα.
Οι βουλευτές που απουσίαζαν στην πρώτη ψηφοφορία και ψήφισαν σήμερα Σταύρο Δήμα είναι οι: Στάθης Μπούκουρας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης και Κώστας Γιοβανόπουλος.
Οι βουλευτές που άλλαξαν στάση σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία είναι οι: Παναγιώτης Μελάς, Βασίλης Οικονόμου, Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Κουράκος

koutipandoras.gr