Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε: Καλή Λευτεριά Έλληνες!

Η ηττοπαθής στάση που είναι διάχυτη στην καθημερινότητα των περισσότερων Ελλήνων απέναντι στις πολιτικές εξαθλίωσης που μας επέβαλλαν ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Μέρκελ είναι ανακόλουθη με την παρακαταθήκη του έπους του '40.
Στα χρόνια της εθνικής ταπείνωσης, της υποδούλωσης και της αναξιοπρέπειας οι τυπικές, στείρες ευχές που ακούγονται για την Επέτειο (28/10/2014)  αδυνατούν να ωραιοποιήσουν τη δεινή θέση στην οποία περιήλθαμε ως Έθνος.
Αντιθέτως καταδεικνύουν - δυστυχώς - τα ταπεινά μας μεγέθη έναντι της Ιστορίας μας!
Στη σωρεία βάρβαρων μέτρων που μας επέβαλαν οι ξένοι τοκογλύφοι και εξαθλίωσαν τις ζωές μας, οι μεν δωσίλογες ελληνικές κυβερνήσεις είπαν ένα μεγαλοπρεπές «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ο δε ελληνικός λαός έμεινε απλός παρατηρητής, να βλέπει τη ζωή του να βιάζεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.
Αυτή η ζωή μας αξίζει όμως; Έχουμε δικαίωμα να ντροπιάζουμε τους προγόνους μας που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την ελευθερία μας;
Η απάντηση είναι «ΟΧΙ».
Έστω και τώρα λοιπόν με ομόνοια, σύνεση και σθένος - χωρίς ακρότητες και πάθη - ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την ηθική και πνευματική μας ανάταση και την ελευθερία του Έθνους μας!
Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, ώστε να είμαστε - και πάλι - περήφανοι Έλληνες.
Δείτε το βίντεο: