Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Ανήθικος πόλεμος λάσπης από Σαμαρά-Βενιζέλο» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Κουμουνδούρου με non paper κάνει λόγο για «ανήθικο πόλεμο λάσπης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την Χρυσή Αυγή επιστρατεύουν λίγες ώρες πριν την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών», χαρακτηρίζοντας πανικόβλητους τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Αυτοί που έβαζαν Μπαλτάκους σε νευραλγικές θέσεις της συγκυβέρνησής τους και κατόπιν παρέπεμπαν στις καλένδες το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να συζητηθεί στη Βουλή αυτό το πλήγμα στη Δημοκρατία... έχουν το θράσος να κατηγορούν τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και να μιλούν για πρώτη φορά ναζί -Αριστερά», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τις αποκαλύψεις για τη Σύνοδο των Καννών και σημειώνει πως ο λαός γνωρίζει το ανένδοτο ιδεολογικό – πολιτικό μέτωπο του κόμματος κατά της Χρυσής Αυγής. Στο ίδιο non paper τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαριθμούν μια σειρά δηλώσεων, που σύμφωνα με την Κουμουνδούρου στοιχειοθετούν φλερτ στελεχών της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή.

«Ο ελληνικός λαός όμως δεν τους πιστεύει διότι γνωρίζει πόσο βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και τη διαπλοκή είναι Σαμαράς - Βενιζέλος, το γνωρίζει από την απελπισία  που σκορπά η πολιτική τους (για την οποία οι δύο κυβερνητικοί εταίροι της συμφοράς θριαμβολογούν, μιλώντας για σταθερότητα και success story), το γνωρίζει από τις αδίστακτες κωλοτούμπες τους, το γνωρίζει από το πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου που προωθεί η κυβέρνησή τους, το γνωρίζει από τις συνωμοσίες τους στα ανακτοβούλια των Καννών, το γνωρίζει από τις μονταζιέρες τους, που μέχρι και τον Όμπαμα έβαλαν στο στόχαστρο (προεκλογικό σποτ του κ. Σαμαρά το οποίο αποσύρθηκε, όταν αποκαλύφθηκε η απάτη)», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Στο non paper ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει σειρά στοιχείων, με τα οποία, όπως εκτιμά, τεκμηριώνεται η σχέση της ΧΑ με τη ΝΔ, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για σχέσεις με συγκεκριμένα συμφέροντα, αλλά και με την αστυνομία. 

Το Ποντίκι