Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τέσσερα ψέματα και μια κάλπη

Μιχαλού
Το μεγάλο ζόρι των κυβερνώντων  αυτό το καιρό είναι οι ευρωεκλογές, καθώς και αυτές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση… Μηχανεύονται ποικίλες αλχημείες να γλυκάνουν  τη συντριβή τους. Δεν διστάζουν να μας υποσχεθούν ακόμη και το πιο απίθανο!!!!

Μαζί με το πρωτογενές πλεόνασμα που βλέπουν μόνο οι κυβερνητικοί, και πανηγυρίζουν λέγοντας μάλιστα, ότι η χώρα σημείωσε «πρόοδο» και το επιτύχαμε μέσα σε μικρό διάστημα, δεν θα ακουστεί παράξενο να μας τάξουν μέχρι και πουτ@νες που θα ικανοποιούν όλα μας τα βίτσια. Πρωτοπόρος ο Στουρνάρας μάλλον ξέρει καλά αυτού του είδους τα παιχνιδάκια. (Δεν είναι κακό Γιάννη, αρκεί να το θέλουν και οι δύο διαφορετικά είναι βιασμός ξέρεις εσύ)…

Βέβαια οι Ευρωπαίοι δεν μασάνε και άδειασαν την Κυβέρνηση μέσω του Βάλτερ Ραντερμάχερ επικεφαλής Eurostat, , όποιος έκανε λόγο για  «εικασίες» του Στουρνάρα καθώς και για αριθμούς που δεν μπορούν να θεωρηθούν ως «ανθεκτικοί» !!!

Ο Στουρνάρας θύμωσε. Έγινε έξαλλος. Πυρ και μανία  τους έβαλε χέρι μπας και φοβηθούν και μετά άρχισε τις διαρροές… Η Τρόικα χέστηκε άφησε να εννοηθεί… αλλά στο τέλος όμως συμφώνησε!!!

Τώρα είναι η σειρά του Σαμαρά που τάζει 440.000 θέσεις εργασίας μέσα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Οι μισθοί εξαιρετικοί, 300 ευρώ και αυτές για κάνα πεντάμηνο…  Και κάπως έτσι ξεκίνησε η  μαύρη προπαγάνδα, τρομοκρατικών παιχνιδιών, ασύστολου ψεύδους, «πρωτογενών πλεονασμάτων», μεγάλων υποσχέσεων, σκανδαλοθηρικής υστερίας, τηλεκατευθυνόμενων δημοσκοπήσεων  αλλά και ηλιθιότητας