Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Οικονόμου κατακεραυνώνει Κουβέλη: Οσο κι αν προσπαθούν κάποιοι δεν θα με φιμώσουν

Εξαλλος είναι από την Παρασκευή ο Βασίλης Οικονόμου με την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ γιατί τον απέκλεισε απο το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφορικά με την συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης, στην οποία κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ήταν ο ίδιος.
Μόλις ο κ.Οικονόμου είδε το δελτίο τυπου και διαπίστωσε οτι έλειπε το όνομα του εξοργίστηκε. Ολο το σαββατοκύριακο η οργή του ξεχείλιζε και σήμερα δεν άντεξε και εξέδωσε δικό του δελτίο τυπου με το ποιο καρφώνει τους συντάκτες της ανακοίνωσης της Παρασκευής αλλα ρίχνει βέλη και κατά του Φώτη κουβέλη.
Στην ανακοίνωση του ο κ.Οικονομου λεει μεταξύ άλλων:
  1. Η προσπάθεια κάποιων στη ΔΗΜΑΡ να αυτοπροβληθούν και να εμφανίζουν τη προσωπική τους θέση ως τη μόνη θέση του κόμματος αφαιρώντας οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, σκέψη και τοποθέτηση δεν αρμόζει στις παραδόσεις της Ανανεωτικής Αριστεράς που οι ίδιοι θεωρούν ότι εκπροσωπούν,
  2. Η δημιουργία του Τρίτου Πόλου και η προώθηση των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να προκύψει με αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς.
  3. Το κλίμα που αναπτύσσεται εντός της Δημοκρατικής Αριστεράς απομακρύνει δυστυχώς ικανά στελέχη από το κόμμα, αποξενώνει και περιχαρακώνει το κόμμα
  4. Οσο και αν κάποιοι προσπαθούν δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν ή να εξοβελίσουν τις αντίθετες προσεγγίσεις και απόψεις που αναπτύσσονται σε κάθε πραγματικά δημοκρατικό και προοδευτικό πολιτικό σχηματισμό.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, οφείλει να διασφαλίσει σε όλα τα επίπεδα την τήρηση των κανόνων δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος και να ελέγξει όλους όσους μιλούν εξ ονόματός του και για όσα λένε και κυρίως για τις προθέσεις τους» καταλήγει ο Βασίλης Οικονόμου.