Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση υποστήριξης στην κυβέρνηση στο Σύνταγμα


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος σε ένδειξη υποστήριξης της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ανάμεσά τους απολυμένοι σχολικοί φύλακες, οι οποίοι πρόσφατα ξανακέρδισαν τις θέσεις τους, και οι απολυμένοι της ΕΡΤ, άρχισαν να συρρέουν από τις 18.00 μπροστά από τη Βουλή. Ιδιαίτερα πυκνό το πλήθος μπροστά από τον μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, που πρόσφατα έφυγαν τα κάγκελα και πολλά ήταν τα παιδιά με τους γονείς τους που παρατηρούσαν τους τσολιάδες. Με ιδιαίτερα θερμά λόγια σχολίαζαν οι παρευρισκόμενοι την απόλυτη απουσία της αστυνομίας, συγκρίνοντας με παλιότερες συγκεντρώσεις.

Το κάλεσμα συμμετοχής είχε διαδοθεί  από χρήστες του Facebook που ανέφεραν: «Στέλνουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησής μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας».











topontiki